Οι Times αποκαλύπτουν αυτά που κρύβουν οι “νταβατζήδες”: Δεκάδες βιασμοί παιδιών στο “Hot Spot” του ΕλληνικούΈνα συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η –υπεράνω… ρατσιστικής υποψίας- βρετανική εφημερίδα «The Times» με καταγγελίες για «δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών» στο hot spot του Ελληνικού!
Μια 35χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν περιγράφει ότι όταν κλείνουν τα φώτα στο Ελληνικό παίρνει όσο πιο κοντά μπορεί τα τρία παιδιά της, τους σιγοτραγουδάει και τα φιλά για να κοιμηθούν. Ωστόσο, εκείνη μένει ξάγρυπνη για να παραφυλάει το φερμουάρ της σκηνής τους.
«Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μετά τα μεσάνυχτα» δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα.
Δεν είναι η μοναδική μητέρα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που φοβάται για τα παιδιά της.
Γιατί δεν μαθαίνουμε τίποτα σχετικό από τα «ελληνικά» (ελληνόφωνα, για την ακρίβεια…) ΜΜΕ; Είναι προφανές: οι κόκκινοι «νταβατζήδες» έχουν δώσει αυστηρή εντολή να αποκρύπτονται τέτοιες ειδήσεις, για να μην χαλάσει η ψεύτικη εικόνα που έχουν φτιάξει για τα «κατατρεγμένα προσφυγάκια» και να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες!

Λαθρομετανάστες από το hot spot Νέας Καβάλας έφτασαν με πορεία στο Πολύκαστρο και κατέλαβαν την πλατεία! Ένταση με κατοίκους  ~ (ΒΙΝΤΕO)

 

Λαθρομετανάστες από το hot spot Νέας Καβάλας έφτασαν με πορεία στο Πολύκαστρο και κατέλαβαν την πλατεία! Ένταση με κατοίκους ΒΙΝΤΕΟ

Πορεία με αφετηρία το hot spot της Νέας Καβάλας και τελική κατάληξη στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Συνοδεία των λεγόμενων αλληλέγγυων, οι αλλοδαποί έκαναν επίδειξη δύναμης αφού πέρασαν από όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι να φτάσουν στην πλατεία και να εγκατασταθούν, διώχνοντας παράλληλα τους κατοίκους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την διάρκεια της διαδήλωσης των λαθρομεταναστών είχαν ρόλο παρατηρητή και επενέβησαν μόνο όταν κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν στην παρουσία των αλλοδαπών.

Σκοπός των αλληλέγγυων και τον λαθρομεταναστών ήταν κατασκηνώσουν για πολλές μέρες στην πλατεία του Πολυκάστρου, αλλά οι έντονες καιρικές συνθήκες τελικά τους απέτρεψαν και γύρισαν πίσω στο hot spot μέχρι νεοτέρας…

Ακολουθούν βίντεο από την πορεία, την κατάληψη της πλατείας και τις εντάσεις με τους κατοίκους του Πολυκάστρου:

AYTA  δεν θα τα δείξει κανένα κεντρικό βοθροκάναλο!

Να γιατί οφελεί το σύστημα η στημένη μαϊμού απεργία τους!

 

 

 

Advertisements