ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ – ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ:

ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΝ

ΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ, ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ….

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΧΤΗ!!!

13087462_1006336972769341_9038464346621424810_n

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΗΣ Χ.Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΗΣ & ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ !!!

 

 

Προβοκατόρικο το γκρέμισμα των σταυρών και των βεβηλώσεων των Εκκλησιών μας από τους Ισλαμιστές !!

Δεν είναι η δουλειά ενός πολιτικού να αποκαταστήσει μια θρησκεία. Οι πολιτικοί υπάρχουν για τους ανθρώπους, όχι για να διαφεντεύουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων !!

Είστε υποχρεωμένοι να εξηγήσετε στους πολίτες αυτής της χώρας τι είναι στην πραγματικότητα το Ισλάμ, είτε δεν ξέρετε τι είναι το Ισλάμ και ανεπιφύλακτα κάνατε αυτή την δήλωση, ή ξέρετε και σκοπίμως μας εξαπατάτε , για να καλύψετε το λαθρεμπόριο πετρελαίου από Σουηδική Αραβία, Τουρκία και Τζιχαντιστές, ώστε να μην θυμώσει και ο Τούρκος εμπορικός εταίρος μας και η ΕΕ !!

Αναγκάσατε μέσου εμφυλίων πολέμων τους Μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους για να έρθουν σε αυτή την ανοιχτή, ελεύθερη κοινωνία την οποία σήμερα η πολιτική σας προχωρεί στην καταστροφή της , εν όψι της παγκοσμιοποίησης .

Εσείς οι Ταγοί καταστρέφετε την όποια ειρήνη πέτυχαν οι λαοί μεταξύ τους και εσείς πουλημένοι στον διάβολο, πετυχαίνεται οι λαοί να γίνονται όλο και περισσότερο εχθροί ο ένας με στον άλλο.

Προχωρείτε στην μείωση βασικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη και επιταχύνετε την αναγκαστική υποταγή σε ένα αυταρχικό ισλαμικό πρότυπο.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!

Προσέξτε Ταγοί-Τράγοι & πολιτικά φερέφωνα ! Το να κατεβάζετε Σταυρούς από εκκλησιές γιατί ενοχλούν τους μουσουλμάνους και να αλλάζετε την ονομασία σε χριστιανικές γιορτές,για να μην πληγώσετε δήθεν πάλι τους μουσουλμάνους, σίγουρα δεν είναι λύση και ούτε θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ταγοί των θρησκειών και επαγγελματίες πολιτικάντηδες κάτω τα χέρια και αφήστε τους λαούς να ζήσουν ειρηνικά !

Κύριοι σας μηνύω ο,τι για όλα αυτά σκάψατε τον λάκκο σας και θα μετανιώσετε πικρά!.

Θα πρέπει να στρέψουμε τα βέλη μας κατά των Ισλαμοποιημένων επικυρίαρχων και όχι κατά των ισλαμιστών που εισβάλουν στις χώρες της ΕΕ. ως θύματα και θήτες.

Advertisements