Ο σκοπιανός αστυνομικός και ο Έλληνας αστυνομικός - Μια σύγκριση που προκαλεί θλίψη...

Σύσσωμα τα δελτία παραπληροφόρησης των συστημικών τηλεοπτικών καναλιών παρουσίασαν τις τελευταίες μέρες μια εικόνα, κατά την οποία ένας αστυνομικός των Σκοπίων απευθυνόμενος στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Ελληνική πλευρά των συνόρων τους λέει χαρακτηριστικά ότι «είμαι έτοιμος να πεθάνω για την Πατρίδα μου», ενημερώνοντας τους στη συνέχεια να κάνουν πίσω.

 

 

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός κάνει το καθήκον που του έχει αναθέσει η Πατρίδα του, να την προστατέψει δηλαδή από την παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών, δίνοντας μάλιστα και την ζωή του αν χρειαστεί γι΄ αυτό. Εδώ στην Ελλάδα, οι ανεύθυνοι – υπεύθυνοι του «συνταγματικού τόξου» που κυβερνούν τον Τόπο επί δεκαετίες, έχουν μετατρέψει τους αστυνομικούς από υπερασπιστές της Πατρίδας και φύλακες της Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας σε υπηρετικό προσωπικό αρχικά των πολιτικάντηδων και τώρα των λαθρομεταναστών.

Τους διατάζουν να στέκονται «κλαρίνο» στις συνεχείς προκλήσεις των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την συνεχώς υποχωρητική στάση των αστυνομικών απέναντί τους αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Πολύ χειρότερα, μάλιστα, η μόνη βία η οποία επιτρέπεται στους αστυνομικούς να ασκείται είναι αυτή κατά των Ελλήνων εκείνων οι οποίοι με έντιμο και νόμιμο τρόπο αντιδρούν στην γκετοποίηση των περιοχών τους και την συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ζωής τους.

Η σύγκριση των διαταγών που παίρνει ο σκοπιανός αστυνομικός, να πεθάνει αν χρειαστεί για την υπεράσπιση της Πατρίδας του, με τις αντίστοιχες διαταγές των Ελλήνων αστυνομικών, που φέρονται ως εξυπηρετητές των διεθνιστικών αντιλήψεων της κυβέρνησης και των υπολοίπων εθνομηδενιστών, μόνο θλίψη προκαλεί.

Advertisements