Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ :

«Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ»
Το προσφυγικό ζήτημα που προέκυψε στην πατρίδα μας τους τελευταίους μήνες έχει τεράστιες και κοινωνικές προεκτάσεις.
Η αριστερά τόσο η κυβενητική όσο και η παρακυβενητική tom ΜΚΟ και τον αντί σε όλα με το πρόσχημα τις αλληλεγγύης σε διαφορους δήθεν η πραγματικούς δυστυχισμένους βρήκε την ευκαιρία να εφαρμόσει τις ιδεολογίες της.
Αυτές που θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα χωρίς ταυτότητα και την δημιουργία ενός νέου προλεταριάτου, εκμεταλλεύσιμου για κάθε επαναστατική γυμναστική.

Η επιτυχημένη εκδήλωση στον Πειραιά την Κυριακή 10 Απριλίου την οποια στήριξε και συμμετείχε ολόψυχα η Λ.E.Π.ΕΝ δείχνει τον δρόμο τις αντίστασης.
Οι Έλληνες πατριώτες ενωμένοι και χωρίς την κομματική εκμετάλλευση που επιλεγουν ορισμένοι μπορούν να ακουστούν και να πετύχουν πολλά.
Ζητούμε την εφαρμογή τις συνθήκης τις Γενεύης, τον διαχωρισμό τον αληθινών προσφυγων από τους μετανάστες, την απομάκρυση τον Hot Spot από κατοικημένες περιοχές, την υπεράσπιση της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας.
Οι επόμενες εκδήλωσης σε Ελληνικό, Ιδωμένη και αλλου, πάντα με τον ενωτικό πατριωτικό χαρακτήρα αυτής του Πειραιά, αυτά θα έχουν ως αιτήματα.»

Advertisements