ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ !!!

8d019423-a91e-4197-a766-038f681607c1

αναδημοσίευση

απο το ιστολόγιο «ΙΧΝΟΣ» η καταγγελία:

Το σερί των διορισμών φίλων και ημετέρων της κυβέρνησης σε καίριες θέσεις του δημόσιου βίου και των οργανισμών του συνεχίζει ακατάπαυστα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια «νέα περίπτωση Καρανίκα», με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά πηγάζει από το …φιλικό περιβάλλον των ΑΝΕΛ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ και έχει περισσότερη οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ και ύποπτων οικονομικών δοσοληψιών. 

Σύμφωνα με δημοσίευση σε σχετικό ΦΕΚ, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά προσέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη θέση της επικεφαλής του Πολιτικού της γραφείου και εν συνεχεία (!) στη θέση της αντιπροέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) την φίλη και μυστικοσύμβουλο της, Αγγελική Χονδροματίδου.

Οι δύο γυναίκες διατηρούν φιλική σχέση πολλών ετών και ουσιαστικά η Χονδροματίδου είναι η «εξ απορρήτων» της Κουντουρά. Η Αγγελική Χονδροματίδου, επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα, που διατηρεί και δική της διαφημιστική εταιρεία ονόματι Cellworks, διορίστηκε διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της Κουντουρά, αν και έχει πτυχίο Λυκείου και όχι ΑΕΙ!

Η Χονδροματίδου είναι γνωστή στον ευρύτερο πολιτικό βίο, ως πρώην σύζυγος του Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Εμπλέκεται σε σωρεία περίεργων υποθέσεων κατά το παρελθόν, ενώ φήμες την φέρουν ακόμα και σήμερα να λειτουργεί με αδιαφανή τρόπο παρεμβαίνοντας στο έργο υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα που σχετίζονται με το το εγχώριο τουριστικό προϊόν.  

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, το όνομα της έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο ΜΚΟ, καθώς είχε δημιουργήσει πριν από μερικά χρόνια μαζί με την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και διάφορους άλλους την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΝΑΣΑ» που αυτοπροσδιορίζεται ως «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ», ήτοι από ανορεξία.

Η εν λόγω ΜΚΟ έχει ενταχθεί από το 2012 σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και έλαβε το ποσό των 550.000 ευρώ (!!!) για τη κοινοτική δράση με αντικείμενο «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ» με κωδικό MIS 381383. Ποιες δράσεις έγιναν από την «ΑΝΑΣΑ», μένει να μας πει η κα Χονδροματίδου…

Τέλος, ένα ακόμα ύποπτο σημείο που σηκώνει διερεύνηση είναι κατά πόσο η Αγγελική Χονδροματίδου που όπως δηλώνει στο προσωπικό της blog είναι μέτοχος της εταιρείας Ell Goods (Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες branding, promotion και export services) αξιοποιεί τη σημερινή της θέση στον ΕΟΤ για να προωθήσει τα συμφέροντα της εταιρείας της. Η Ell Goods όπως λέει στο site της (http://www.ellgoods.gr/) παρέχει στον Έλληνα Παραγωγό Ολοκληρωμένες και Αξιόπιστες Υπηρεσίες Εξαγωγών, από το Α ως το Ω, κυρίως στο χώρο των τροφίμων και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ένα Δίκτυο Αξιόπιστων Διεθνών Αγοραστών…

Τα ερωτήματα επομένως πολλά για τα κριτήρια αξιοσύνης της συγκεκριμένης πρόσληψης που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Έλενας Κουντουρά…

d602d70e-ec2a-445f-b122-45aa4a06c54b
 

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΕΗΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΡΙΑ Αγγελική Χονδροματίδου  (ahondromatidou@gmail.com )  

«Κύριοι,

Σε συνέχεια της ανάρτησής στην ιστοσελίδα σας  με ημερομηνία 15/4/2016  και οπουδήποτε αλλού έχει τυχόν αναρτηθεί,  σας επισημαίνω ότι πράγματι σήμερα είμαι ως μετακλητή Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της Αν. Υπουργου Τουρισμού και  μέλος στο Δ.Σ. του ΕΟΤ σε άμισθη  θέση, μετέχωντας ενεργά με την εμπειρία μου στη προσπάθεια ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Είμαι  επαγγελματίας, με 25 χρόνια προϋπηρεσία σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες. Το πτυχίο Bachelor που έχω δεν όφειλα να το αναγνωρίσω από το ΔΙΚΑΤΣΑ διότι ουδέποτε επεδίωξα θέση στο Δημόσιο τομέα. Ειμαι αυτοδημιούργητη και σκληρά εργαζόμενη και βεβαίως συμμετείχα σε εταιρείες από τις οποίες όμως έχω  αποχωρήσει. 

Είμαι υπερήφανη που έχω ενεργή συμμετοχή στον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό ΑΝΑΣΑ που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο και σώζει ανθρώπινες ζωές. 

Η παρουσίαση όμως των πραγματικών αυτών γεγονότων γίνεται από το δημοσίευμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αλλοιώνει την πραγματικότητα και να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και πλήττουν και την υπόληψη της Αν. Υπουργού Τουρισμού.

Επιπλέον η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, και σε καμία περίπτωση δεν είναι επιλήψιμο ότι είμαι πρώην σύζυγος πολιτικού. 

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω δημοσίευμα στο σύνολό του είναι απολύτως αναληθές, ανακριβές και συνιστά   καταφανή συκοφαντική δυσφήμιση.

Τυχόν ισχυρισμός σας, ότι πρόκειται για αναδημοσίευση ή ανακύκλωση ειδήσεων από άλλα μέσα,  ουδόλως σας απαλλάσσει από την ανωτέρω ευθύνη σας.

Παρακαλώ όπως αποσύρετε άμεσα την συγκεκριμένη ανάρτηση και προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας.  

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου. «


ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   ΔΙΚΑ  ΣΑΣ …

Advertisements