ΛΑΘΡΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 29%. ΧΙΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%. ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 75%. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

lesvos-lathro1

Οι ελληνόφωνοι δημοκρατικοτοξότες ψηφοφόροι αποφάσισαν 3 φορές υπέρ του λαθρολάγνου σύριζα μέσα στο 2015… τι να λέμε τώρα, ότι δεν είστε οι μωρές παρθένες της παραβολής; Αφού είστε, πώς να το κάνουμε;    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΩΡΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ???

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μπείτε στο υπουργείο Εσωτερικών και δείτε τα.

Λέσβος, εκλογές 2015, Σεπτέμβριος:  ΣΥΡΙΖΑ: 29% .Και τα τρία βρωμοκόμματα κοντά στο 70%.

xios-ekloges

Χίος: ΣΥΡΙΖΑ, 28%   και τα τρία βρωμοκόμματα κοντά στο 74%.

Ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.  Απλά μαθηματικά. Και μη σκούζετε μαλάκες εκεί κάτω, μόνο να λέτε: »στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα»… κουφιοκεφαλάκηδες!!! Βλεπω τι γίνεται στην πατρίδα μου και παράλληλα διαβαζω τα σχολια αρκετων θολοκουλτουριαρέων που διακατεχονται απο επιλεκτικη τυφλωση και κωφωση λογω κομματικων γραμων και αλληλεγγυη και ανθρωπισμο μονο προς τους λαθροέποικους αλλα και μισος προς τους γηγενεις Ελληνες. Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν βλέπεις την κατάντια της Πατριδος και του Εθνους. Μόνο εάν είσαι κουφός δεν ακούς τις κραυγές των ανθρώπων που κινδυνεύουν και αναγκάζονται να ζουν σαν τα ζώα, μέσα σε πρώην αστικές γειτονιές και νυν φαβέλες. Μόνον εάν είσαι ηλίθιος δεν καταλαβαίνεις τι πραγματικά συμβαίνει. Ως φαίνεται η σημερινή «Αριστερά» είναι και τα τρία μαζί. Όταν ψηφίζεις υπανθρώπους, αριστερά ταγάρια δηλαδή, αυτομάτως κατατάσεις τον εαυτό σου ως σκουπίδι. Αν επιλέγω να ψηφίζω προδότες τότε εγώ προδίδω τον εαυτό μου και την πατρίδα μου 2 φορές παραπάνω απο αυτούς. Ζώα,καταλάβετέ το: τα παιδιά του Τσίπρα και η Περιστέρα του έχουν φρουρούς, εσείς έχετε μόνο τα δύο σας ποδάρια που θα τρέχουν να ξεφύγουν από τους δολοφόνους τους. Μέχρι να φύγω απο τον μάταιο τούτο κόσμο θα ψηφίζω Χ.Α. και σε όποιον δεν αρέσει, χέστηκα!!!

Advertisements