ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΕΠΩ  ΒΟΥΛΕΥΤΟΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για λΕΒΈΝΤΗς γέλιο, logo

χαχαχαχαχa…. Περιμένουν και οι υπόλοιποι να τσιμπήσουν το μηνιάτικο οχταράκι. Αληθινοί πατριώτες η Ένωση φραπέδων Κεντρώων…..!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!

ΔΕΙΤΕ    Ε  Δ  Ω  ~  ΔΕΙΤΕ   Ε  Δ  Ω  

 

 

Ρε τελικά τον είχαμε παρεξηγήσει τον λεβέντη,  ο τύπος είναι φαινόμενο!
Είναι ο πρώτος πολιτικάντης που για να συμπληρώσει ψηφοδέλτια και να εκλεγεί είπε ψέμματα και στους πολιτευτές του και στους ψηφοφόρους του!


 

Πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων δίνουν μάχη για να…βο(υ)λευτούν στην καρέκλα.

«Έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας. «Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης», επισημαίνει.

«Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτή τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε», λέει.

Την ίδια άποψη, σύμφωνα με τον κ. Ζώκα, έχουν και άλλοι πέντε υποψήφιοι βουλευτές από το ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

Το εξώδικο θα υπογράψει και ο Αναστάσιος Λέκκος, επίσης υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων. Δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στις τάξεις του κόμματος μες την προϋπόθεση όμως ότι θα τηρηθεί η δέσμευση του προέδρου.

Οι πολιτευτές λένε πως είδαν τον Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή «Στον ενικό» να λέει πως ήταν λάθος η απόφασή του και πως ενδεχομένως οι βουλευτές θα παραμείνουν. «Του απαντώ, λοιπόν: Μια του ψεύτη, μια του κλέφτη, τρίτη και η κακιά του μέρα, λέμε στη Λάρισα», τονίζει ο κ. Ζώκας.


Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδεμία υπόσχεση τηρείται!!!  Καταλάβατε ρε κορόϊδα πολιτευτές της Ενωσης Κεντρώων?  Κοίτα ρε πώς κάνουν για την καρεκλίτσα και τον παχυλό μισθό οι εκλεκτοί του λεβέντη. Όχι ρε κοπρόσκυλα, εκτός να μείνετε,δεν θα ταϊζουμε κι άλλους απατεώνες, πάρτε και τον λεβεντομακάκα σας και πηγαίνετε στην γερμανία που σας αγαπάει (όπως λέει κι ο ίδιος). Στα τσακίδια τεμπελόσκυλα. Ελπίζουμε οι ψηφοφόροι του λεβέντη, να είναι περήφανοι για την επιλογή τους…. χαχαχαχαχα!!!!!! Και βέβαια βρε κορόϊδα, τώρα δε σας έχει ανάγκη.΄Εγινε πρώτη φίρμα.Από κανάλι σε κανάλι περιφέρεται, εκεί που όλοι τον είχαν για χαβαλέ, όλο  «Πρόεδρε και Πρόεδρε»  τον έχουν.  Ούτε ο ποταμίσιος ο Θεοδωράκης στις δόξες του δεν είχε τόση τηλεοπτική κάλυψη. Καλά να πάθετε, για να βάλετε και μυαλό……

Advertisements