ΦΑΡΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ… ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΚΗ…(απεργούν οι πάντες ως γνωστόν) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!!! ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΑΝ( την ίδια μέρα) ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ …ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Τα γνωστά πιτσουνάκια μας …οι δικαστές ..έστησαν δίκη κατ΄εξαίρεση για να δικάσουν (την ώρα που απεργούν οι πάντες) δημοσιογράφο  για ασήμαντη κατηγορία ( εξύβριση_) και τα σαϊνια δεν… έκαναν δίκη στον γνωστό Ρουπακιά , φονέα του Φύσσα..αλλά αντίθετα τον αποφυλάκισαν!!
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 

΄Ετσι ακριβώς λειτουργεί η δικαιοσύνη! 

Η πλάκα είναι ότι οι δικαστάδες εμφανίζονται με δαφνοστέφανο ακεραιότητας– ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ανάμεσά τους.

 

 

Μάλιστα ως προς την καταδίκη του δημοσιογράφου, η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της… ζήτησε την ενοχή του.. με την νοηματική παρατήρηση: «ΖΗΤΩ  την καταδίκη του παρά τα όσα είπε ο μάρτυς κ. ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ! «
Η εισαγγελέας είχε λόγο να το πει αυτό; (πρωτοφανές). Προφανώς η επιχειρηματολογία του μαχητικού δημοσιογράφου, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του διωκομένου συναδέλφου του.. ήταν εξαιρετικά δυνατή ώστε η μανδάμ εισαγγελέας να εντυπωσιαστεί… Δι ό και ζήτησε την καταδική του κατηγορουμένου!

Μιλάμε για μεγάλη πλάκα δικαστών! Κατά τα λοιπά ο Ρουπακιάς αποφυλακίστηκε… Ενώ λογικά έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί από πολλού πιο πριν.. Γιατί τώρα; διότι πολύ απλά:


Η ΔΙΚΗ αυτή τερμάτισε! Αναμένεται μετά βεβαιότητας ότι ο Ρουπακιάς θα ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ άμεσα …για να δικαιωθεί τό αριστερο σκουπηδαριό που μαστίζει τη χώρα από το 1974 τη μαλάκω αυτή χώρα! Δεν είναι προφητεία! Είναι βεβαιότητα! Γιατί ξέρουμε! Τίποτε άλλο! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!


ΔΕΙΤΕ όμως το σημερινό ρεπορτάζ του μαχητικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ σχετικά με την καταδίκη του δημοπσιογράφου και τη σκηνοθετημένη απελευθέρωση του δολοφόνου Ρουπακιά!  

  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ…


 ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΡΙΑΣ, κάποιας χαζοβιόλας γραίας,  κ. ΚΟΥΤΡΑΣ ..ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!Μπά το συνοικιακό μπουμπούκι του Παπαγου είχε τέτοιο δόντι; Αει στο διάολο!Δεν το πιστεύουμε αν και ξέρουμε τα αθλια κονέξια δικαστών με αθλίους… 

ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ O ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ (;)

Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά επειδή παρήλθε το ανώτατο όριο της….


 

 

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!

ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ O ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ (;)

Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά επειδή παρήλθε το ανώτατο όριο της….

προφυλάκισής του δημιουργεί θέμα σύγκρισης με την περίπτωση του Καραμανέα! 

Όπως αναφέρουν τα δελτία ειδήσεων, η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν εξελίσσεται εδώ και μέρες εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων (και της επερχόμενης σφαγής του ασφαλιστικού). Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της οικογένειας Φύσσα, μέσω της υπεράσπισής τους, έγινε αίτηση για να δοθεί άδεια και να εκδικαστεί η υπόθεση, επισείοντας τον κίνδυνο να αποφυλακιστεί ο Ρουπακιάς, η αίτηση απορρίφθηκε! 

Ακριβώς το αντίθετο συνέβη με την δίκη Καραμανέα: παρά το ότι η υπόθεση Καραμανέα παραγραφόταν σε ενάμισι χρόνο από σήμερα (υπήρχαν δηλ. τα χρονικά περιθώρια), η πλευρά της κας Κούτρα (μηνύτριας) έκανε αίτηση να δοθεί άδεια για να εκδικαστεί η υπόθεση! Και η άδεια, σε αντίθεση με την περίπτωση Παύλου Φύσσα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, δόθηκε!!!Και όχι μόνον αυτό: η δικηγόρος του κατηγορουμένου Καραμανέα έκανε ένσταση να μη γίνει δεκτή η αίτηση της πλευράς Κούτρα και επικαλούμενη σοβαρό προσωπικό της πρόβλημα υγείας, ζήτησε αναβολή της δίκης! Και σε αυτή την περίπτωση απορρίφθηκε το αίτημα της πλευράς του κατηγορουμένου και η δίκη εκδικάσθηκε κανονικά, παρά την απεργία των δικηγόρων!!!

Και έτσι, ο Καραμανέας τιμωρήθηκε με 7 μήνες φυλάκιση! 

Μήπως λοιπόν ο Καραμανέας είναι μεγαλύτερος…εγκληματίας από τον Ρουπακιά; Όταν, ρωτάνε, το αίτημα της οικογένειας Φύσσα απορρίφθηκε, ενώ το αίτημα της πλευράς Κούτρα εγκρίθηκε, ρωτάνε: «μήπως πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο Καραμανέας είναι μεγαλύτερος κακοποιός από τον Ρουπακιά; Και ας κατηγορείτο για πλημμέλημα ενώ ο Ρουπακιάς για κακούργημα»!!!


Κάποιες φήμες που έλεγαν ότι η κα Κούτρα έχει γερό δόντι στη δικαιοσύνη, για μας παραμένουν φήμες και δεν τις υιοθετούμε, έστω και αν αυτοί που τις διοχετεύουν εμφανίζονται να θεωρούν τον εαυτό τους ότι δικαιώεται επικαλούμενοι το παραπάνω περιστατικό!