ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ …

Ρεσιτάλ… σκληρής αντιπολίτευσης από τον Δένδια: Είμαστε κατά των αγώνων των αγροτών και ψηφίζουμε τις τροπολογίες του Σύριζα

Ρεσιτάλ… σκληρής αντιπολίτευσης (σκληρής σαν… λιωμένο βούτυρο) έδωσε ο ψευτοδεξιός και… φασιστοφάγος (που έμεινε με την… όρεξη) Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Βήματος», επί θεμάτων επικαιρότητας.  Έτσι, ερωτηθείς για τα επεισόδια αγροτών -αστυνομίας (που προκλήθηκαν λόγω της κυβερνητικής διαταγής στην αστυνομία, να εμποδίσει και να παρενοχλήσει όσο μπορεί τους αγωνιζόμενους αγρότες να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος…) ο πολύς Δένδιας καταδίκασε τους… αγρότες, επικαλούμενος μάλιστα και τον αρχηγό του:
«Μια πάρα πολύ επικίνδυνη κατάσταση είναι αυτή, για την οποία υπάρχουν πάρα πολύ συγκεκριμένες ευθύνες και υπαιτιότητες. Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα μας και εγώ προσωπικά ούτε ενθαρρύνουμε ούτε αποδεχόμαστε την οποιαδήποτε άσκηση βίας. Έκκληση διατυπώνω σε όλους να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, είναι κατανοητή η οργή και τα αιτήματα, αλλά η εκδήλωση βίας δεν βοηθάει κανέναν ή την πατρίδα».  Στην δε παρατήρηση, ότι η νουδούλα… δεν προσφέρει συναίνεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δένδιας άστραψε, βρόντηξε και… κατακεραύνωσε τους απληροφόρητους δημοσιογράφους: «Έρχομαι από τη Βουλή σήμερα, όπου ψήφισα τρεις τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, διευκολύνοντάς τους, για να μην παραλύσει η χώρα και μάλιστα καλύπτοντας ευθύνες δικής τους καθυστέρησης…».
(ΥΓ): Σκάσε Μπουμπούκο!

Ο Αντίοχος
Advertisements