Ο αστυνομικός του επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέες περιπέτειες! Τον στρίμωξαν οι Κρητικοί αγρότες και… (φωτο)

 

Πρωταγωνιστής σε νέο περιστατικό έγινε νωρίτερα ο αστυνομικός Βασίλης Ρόκκος. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. που είχε δεχθεί τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί έκλεινε το δρόμο διαδηλωτών προς τη Βουλή, βρέθηκε σήμερα σε κλοιό εξοργισμένων Κρητικών αγροτών οι οποίοι, μάλιστα του έβγαλαν και το πηλήκιο!

Αγρότες από την Κρήτη που είχαν περικυκλώσει από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έμαθαν ότι περιπολικά είχαν ακινητοποιήσει στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα. Ομάδα των αγροτών κατευθύνθηκε προς το σημείο για να μάθει τους ακριβείς λόγους που συνέβη αυτό και όταν ήρθαν σε ένα δρόμο αντιμέτωποι με ΜΑΤ και περιπολικά απλά τους πήραν στο κυνήγι, με τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να τρέχουν έντρομοι να διαφύγουν!

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ Κ ΘΑ’ ΒΛΕΠΕΣ ΤΙΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ

ο κύριος αυτός έχει πλέον στοχοποιηθεί απ’ τους διαδηλωτές και καλά να πάθει….  ας ψάξει τώρα να βρεί αλλού καταφύγιο.

ΕΔΩ:   

Προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη συνομίλησαν, σε έντονο ύφος, με αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο κ. Ρόκκος. Μάλιστα κάποιος από τους αγρότες τού έβγαλε το πηλήκιο αλλά του το έδωσε πίσω λίγο αργότερα.

Επαναλαμβάνουμε: ο κ. Ρόκκος είναι ο ίδιος αστυνομικός που τον περασμένο Μάιο είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την τότε πρόεδρο της Βουλής γιατί απλά εμπόδιζε τους διαδηλωτές να μπουν στη Βουλή!

Advertisements