Κι εμεις παλιομαλάκα θα σε κρεμάσουμε απ’ τη γλώσσα, όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη πατρίδα μας ….

Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία περιοχή δεν θα γλιτώσει

Σοκ προκαλούν σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία οι δηλώσεις στο ΑΠΕ του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.  Ο αποκαλούμενος και «Σύντροφος Δριτσώφ», που συστηματικά παραποιούσε τις αναφορές του Λιμενικού περί της ποσότητας των λαθρομεταναστών, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του ονομαζόμενου ως «προσφυγικού».

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε να παραδώσετε το ελληνικό Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ~(πιο κάτω) 

 

 

Παραδέχτηκε ο δωσίλογος την ύπαρξη κινδύνου να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών, αν τελικά προκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση το κλείσιμο των συνόρων και ο αποκλεισμός της Ελλάδος. Είπε, πάντως, ότι τα Hot Spot προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων και ότι θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα του μηνός.

Όσον αφορά την προοπτική εγκλωβισμού εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η δήλωση Δρίτσα προκαλεί πραγματικά φρίκη, αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια.

Κάπως έτσι αποκαλύπτεται το κοινό σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα, με το οποίο συμφωνούν Μητσοτάκης, Καμμένος και λοιποί πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Hot Spot. 
 

 

Χρήστος Παππάς:  «Δεν θα αφήσουμε να παραδώσετε το ελληνικό Αιγαίο» 

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε να παραδώσετε το ελληνικό Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την ψήφιση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Κατ’ αρχήν ανεφέρθη στην ανάρμοστη συμπεριφορά του προεδρεύοντος Βαρεμένου κατά την διάρκεια της επίκαιρης ερωτήσεως του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ενοχλημένος από την τοποθέτηση του συναγωνιστή Κασιδιάρη απευθύνθηκε ανάγωγα και τον κάλεσε να βγει από την αίθουσα.

Στην συνέχεια ο Χρήστος Παππάς ανέγνωσε την δήλωση του Γ. Γ. και Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου σχετική με την σημερινή τραγωδία στο Αιγαίο με την συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και τον χαμό τριών Αξιών – Ηρώων Αξιωματικών. Στην ομιλία στο σύνολό της ανεφέρθη στις ευθύνες της αμαρτωλής συμπολίτευσης που οδήγησε στην παραχώρηση του Αιγαίου.

Οι Έλληνες και οι Χρυσαυγίτες δεν πρόκειται να αφήσουν την συγκυβέρνηση να παραδώσει το ελληνικό Αιγαίο, ενώ τα hot spot θα αποτελέσουν κέντρα νομιμοποίησης του ισλαμισμού και ορμητήρια εξέγερσης. Ο Καμμένος και ο Τσίπρας είναι οι νέοι αρχιερείς της απεμπόλησης των Εθνικών μας Δικαιωμάτων.

Τέλος, ο συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι οι αγρότες είναι καλοδεχούμενοι, θα νικήσουν και κανένας δεν θα καταφέρει να καπελώσει τον Δίκαιο Αγώνα τους.

Advertisements