Ήδη, αρκετή ώρα πριν την έναρξη της συγκεντρώσεως ενάντια στην δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στο Σχιστό, εκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην αρχή της Λεωφόρου Σχιστού.  Οι θλιβεροί συριζαίοι προϊστάμενοι του Προ.Πο. έδωσαν εντολή σε δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ να σπεύσουν στην περιοχή για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους, με την πολεμική εικόνα που δημιουργεί η μαζική παρουσία τουςΠαρόλα αυτά η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και όσο περνά η ώρα όλο και περισσότεροι μαζεύονται στο σημείο για να διαδηλώσουν ενάντια στην εκ νέου υποβάθμιση της γειτονιάς τους και της ασφάλειάς τους.

 

 

Υπενθυμίζουμε το κάλεσμα των κατοίκων της περιοχής: 

ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Δευτέρα 12.30 μμ – Λεωφόρος Λαμπράκη και Σχιστού

Η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς παράνομα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν κάτοικο της περιοχής μας να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό. 

Όλη η διαδικασία θα προχωρήσει σε χρόνο-μηδέν, γιατί έτσι διατάζουν οι ευρωπαίοι, χωρίς καν να ενημερωθεί η τοπική μας κοινωνία.

Επειδή: 

– Η περιοχή μας δε σηκώνει άλλη υποβάθμιση

– Δεν θέλουμε να γίνουμε κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών

– Δεν αντέχουμε άλλη ανεργία και εγκληματικότητα

– Δεν πρέπει να ισλαμοποιηθεί η Πατρίδα μας

Καλούμε:

– Όλους τους κατοίκους των συνοικιών του Πειραιά 

– Όλες τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης

– Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην συμβολή των Λεωφόρων Λαμπράκη και Σχιστού την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Advertisements