πορεία 1

Μας στέλνουν επιστολές και μηνύματα διάφοροι παλιοί φίλοι και πάμπολλοι αναγνώστες μας για την ξεφτίλα αυτή που βλέπετε στην φωτό, αλλά και στην επόμενη πιο κάτω ….  Δεν θα σχολιάσουμε τα ονόματα (για παλιά και νέα στελέχια του κλεφτοπασόκ) που πολλοί βλέποντας τις φωτο και γνωρίζοντες πρόσωπα και γεγονότα θα ρίχνουν ουκ ολίγα γαμοσταυρίδια!!!  Βλέποντάς αυτούς τους πράσινους αλιγάτωρες να πρωτοστατούν στη χτεσινή πορεία με τους αγρότες στην πόλη του Ηρακλείου!!!   Πολλοί  από εσας ή μάλλον όλοι σας,  τους χαρακτηρίζετε ως «μαλάκες» !  Οχι φίλοι μου, δεν είναι «μαλάκες», Προδότες είναι και μάλιστα αισχροί προδότες!  

Μαλάκες είναι όλοι αυτοί που τους έκαναν με την ψήφο τους αφεντικά σας, αυτοί που τους έστειλαν σε κυβερνητικές καρέκλες να φάνε, να πιούνε τον περίδρομο και χωρίς να σκάσουν, να φτιάξουν κι αμύθητες περιουσίες στην υγεία του μαλάκα ηρακλειώτη ψηφοφόρου…  Φάτε τους τώρα στη μάπα που σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα κρατώντας πανώ με τη σημαία του «επαναστατικού» Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου το οποίο μόνον πολιτικούς απατεώνες ξέρει να εκτρέφει που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες όλων αυτών των μαλάκηδων που τους πίστευαν κι έτρεχαν ξωπίσω τους… Για μας όλα αυτά τα πολιτικά απόβλητα της φωτο, ήταν από τότε που σεις τους γλύφατε, οι τιποτένιες πολιτικές μαριονέτες, τα πολιτικά παράσιτα που έφτιαξαν τεράστιες περιουσίες απ’ την πολιτική.  Για όλα αυτά τα σκουπίδια λοιπόν μια ζωή το φωνάζαμε και το λέγαμε, ότι θάρθει μια μέρα που σεις που τους γλύφατε τώρα θα τους βρίζετε…  Αλλά ποιός μας άκουγε???  Σωπάστε λοιπόν τώρα και κάμετε σύντεκνοι την αυτοκριτική σας.  Αυτοί δεν είναι «μαλάκες», αυτοί είναι προδότες, καταλάβετέ το…

πορεία 2

η ξεφτίλα κι ο εμπαιγμός του ηρακλειώτη, στο μεγαλείο τους…

πορεία 4

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (χτες): όλη η γκλαμουριά του κλεφτοπασόκ, ντυμένη με τον μανδύα του επαναστάτη ΤΣΕ !!!


Και τώρα, τι ???  Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι Έλληνες συνεχίζουν τον σκληρό αγώνα για να ανατρέψουν το σύστημα.

Αρχικά, οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους για να ανατρέψουν την κυβέρνηση Παπανδρέου που τους φόρεσε το πρώτο Μνημόνιο, και την οποία είχαν ψηφίσει για να απαλλαγούν από την κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε το δημόσιο χρέος στον θεό.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες έφεραν την κυβέρνηση Σαμαρά, για να περάσει το δεύτερο Μνημόνιο που δεν μπορούσε να περάσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου που την διαδέχτηκε για μερικούς μήνες, μετά από ένα έξοχο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Μετά, οι Έλληνες έφεραν την κυβέρνηση Τσίπρα για να περάσει το τρίτο Μνημόνιο που δεν μπορούσε να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Τώρα οι Έλληνες διαδηλώνουν για να φέρουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα περάσει το τέταρτο Μνημόνιο,

που δεν μπορεί να περάσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Παράλληλα με όλα αυτά, οι Έλληνες έβαλαν στην Βουλή την Χρυσή Αυγή και τον Βασίλη Λεβέντη και πέτυχαν το τρομερό κατόρθωμα, σε μια χώρα που οι περισσότεροι δεν θέλουν το Μνημόνιο, να μην υπάρχουν αντιμνημονιακά κόμματα στη Βουλή, εκτός βέβαια από το ΚΚΕ -που είναι θρησκεία, όχι κόμμα- και τους νεοναζί εγκληματίες.

Το πολύ ωραίο είναι ότι οι Έλληνες διαδηλώνουν τώρα για να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα που θέλει να περάσει το Ασφαλιστικό και να φέρουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα το περάσει επίσης.

Το ακόμα πιο ωραίο είναι που όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες συνεχίζουν να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας 24ωρες απεργίες που οργανώνουν οι ίδιοι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες, αν και ολοι γνωρίζουν πως η μόνη απεργία που έχει νόημα είναι η γενικά απεργία διαρκείας.

Βέβαια, με σχεδόν 30% ανεργία, πάνω από 400 χιλιάδες Έλληνες να έχουν φύγει στο εξωτερικό και τους νέους Έλληνες να αναζητούν τρόπο να «διαφύγουν», ποιος θα συμμετέχει σε γενική απεργία;

Ναι, είναι βλακώδες να κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αλλά οι Έλληνες το τερμάτισαν.

Από την άλλη, οι Ισλανδοί που είδαν την χώρα τους να χρεοκοπεί το 2008 αρνήθηκαν να πληρώσουν το χρέος που τους έφεραν καπέλο οι τράπεζες, ανέτρεψαν την κυβέρνηση που οδήγησε την χώρα τους στην χρεοκοπία, έκαναν δημοψήφισμα και αποφάσισαν να μην δεχτούν να πληρώσουν το χρέος που αναγνώρισε η νέα κυβέρνηση, έστειλαν τον πρωθυπουργό στο δικαστήριο, και έφτιαξαν νέο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή των πολιτών.

Οι Ισλανδοί πήραν την τύχη τους στα χέρια τους, οι Έλληνες κάνουν αναθέσεις στον έναν απατεώνα πρωθυπουργό μετά τον άλλον.

Αγαπητοί συμπατριώτες, σας εύχομαι καλούς αγώνες με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, και τους αγρότες στα μπλόκα του Mega και του ΣΚΑΪ.

Την αγάπη μου.»


may 2011

(Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας, αν δεν μάθουμε σε ποιους οφείλεται η δημιουργία του δημοσίου χρέους, αν δεν εξαφανιστούν οι σάπιοι μαφιόζοι ολιγάρχες, η Ελλάδα δεν θα κάνει βήμα. Αλλά θα κάνει 24ωρες απεργίες. Η φωτογραφία είναι από 24ωρη απεργία τον Μάϊο του 2010. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!).  

«ο τακτικός σχολιαστής» 

Advertisements