Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στο περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας για το κέντρο λαθρομεταναστών στην Σίνδο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στις 2 Φεβρουαρίου 2016, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2015, η Ελληνική Αυγή κατέθεσε ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χώρο του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στην Σίνδο, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της και επισημαίνοντας τους κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων.

 

 

Κατά την τοποθέτησή του ο Νίκος Χρυσομάλλης κατήγγειλε την υποκριτική στάση της πλειοψηφίας Τζιτζικώστα, που αν και έχει εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία, δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των πολιτών. «Μπορεί να βγάζετε ψηφίσματα δήθεν συμπαράστασης για τους αγρότες, αλλά το κόμμα σας, του οποίου την προεδρία πρόσφατα διεκδικήσατε, το καλοκαίρι ψήφισε το 3ο μνημόνιο. Τη στιγμή που η ανεργία στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταγράφει συνεχή άνοδο και χιλιάδες οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, συναινείτε στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ένα βήμα από τη Θεσσαλονίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου βρέθηκε και ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Φώτης Γραικός προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σε σχέδια της κυβέρνησης για εγκατάσταση στρατοπέδου στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθούν δηλώσεις και η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Αυγή εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα όρια του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης, στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου του Δήμο Δέλτα (Διαβατά) και επισημαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια για την ασφάλεια των κατοίκων

Πάγια θέση του Κινήματος είναι ότι ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι το σφράγισμα των συνόρων και η επαναπροώθηση, όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, στη χώρα προέλευσής τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
για την Κεντρική Μακεδονία

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από το κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από κατοικημένη περιοχή. 


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών – Φωτογραφικό διαγωνισμό 9 ωρών έστησαν τα λαμόγια Σύριζα-Ανέλ!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών - Φωτογραφικό διαγωνισμό 9 ωρών έστησαν τα λαμόγια Σύριζα-Ανέλ!

Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες. Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.

Ο εν λόγω άθλιος διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός. Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9πμ και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μμ. Τα αίσχη των συριζαίων και των καμμένων ξεπερνούν τις λαμογιές της Νδ-Πασόκ α.ε.

Ιδού το έγγραφο της ντροπής:

Το ζήτημα έφερε άμεσα στη βουλή η Χρυσή Αυγή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός και σπατάλη 14.145.000 ευρώ για στέγαση λαθρομεταναστών

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση με ΑΔΑ: 9ΥΝΩ46530Ξ-Φ4Ζ, με βάση την οποία θα κατασπαταληθεί το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση λαθρομεταναστών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εν λόγω σκανδαλώδης απόφαση υποκρύπτει βρώμικες δοσοληψίες της κυβέρνησης, καθώς η ημερομηνία έναρξης και η ώρα υποβολής προσφορών είναι η 2/2/16 – 08:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα είναι η 2/2/16 – 17:00.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

1) Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο; Ποιος πληρώνει το αστρονομικό κόστος των 14.145.000 ευρώ, την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναζητά εναγωνίως έσοδα;

2) Πότε πρόλαβαν οι αρμόδιοι φορείς να αξιολογήσουν τους σχετικούς φακέλους (αν πρόλαβαν να κατατεθούν άλλοι φάκελοι) στο χρονικό όριο των 9 μόλις ωρών που διήρκεσε ο φωτογραφικός διαγωνισμός; Με ποιο δικαίωμα το κράτος σπαταλά το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση ανθρώπων που εισήλθαν στη χώρα παράνομα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται;

Advertisements