Ο λουλουδοπόλεμος στα πόδια του στην Ελλάδα της κρίσης έσπειρε διχόνοια σε αμέτρητους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Μπορεί να ξέσπασε σάλος με τον λουλουδοπόλεμο στο closing του Παντελή Παντελίδη αφού τα γαρύφαλλα που πέταξαν οι θαμώνες του μαγαζιού κυριολεκτικά τον… έθαψαν, όμως ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπως διαβάσαμε σε γνωστό ειδησιογραφικό πόρταλ. Και καλά υπάρχουν τόσο μαλάκες σήμερα στην εποχή της κρίσης, που μπορεί να έκαμαν αυτό ξεφτιλίκι που βλέπουμε στις φωτο και στο βίντεο???  Οχι, όχι, εμείς δεν το πιστεύουμε!!!  Κάτι άλλο συμβαίνει, ίσως είναι τρικ και πουστιά της επιχείρισης για προπαγάνδα υπερ του μαγαζιού, προπαγάνδα για βλαμμένους και τρελούς… Αν όμως ισχύει το πρώτο τότε καλά μας κάνουν και μας πηδάνε οι ξένοι. Αν συμβαίνει όμως το δεύτερο, το μαγαζάκι αυτό θα πρέπει να σφραγιστεί πάραυτα… Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σήμερα σε μια εποχή που ο ένας στους δύο έλληνες τη βγάζει δε την βγάζει… Οχι, δεν γίνονται αυτά…  Και σιγά τον καλλιτέχνη του κ@λου,  τον γκα-γκα συλλαβιστή…

p5

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ, ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ???  ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ …

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ:  «Μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση».

Και απορούμε γιατί έχουμε οικονομική κρίση, όταν είμαστε λαός εγκεφαλικά νεκρός.  Κάνουμε πάμπλουτο και πανδιάσημο έναν τυπά που κλαιγότανε σε τουαλέτες κάποτε με μια κιθάρα και μετά του πετάμε ανακυκλωμένα  «λουλούδια»  που κοστίζουν 15 ευρώ το γραμμάριο. Αν έχετε τόσα λεφτά ρε χοντρο-μαλάκες, πληρώστε και κανένα φόρο να ξεχρεώσουμε σαν χώρα. Αϊντε. Και μετά, δεν βάζει η κυβέρνηση κι έναν φόρο 100% στο μπουκάλι να ξεχρεώσουμε αύριο …!!!???

Τελικά όλο το σκηνικό ο θόρυβος της σκυλοκατάστασης και οι μπόμπες που σερβίρονται είναι μια τρελή μαστούρα για τους μικρονοητικούς. νεοέλληνες !!!

p4

Ζήτω η υποκουλτούρα.  Εμπρός για μια Ελλάδα λίκνο του πολιτισμού. Μαλακο-σκυλόγιδα…