Χαίρει ασυλίας η γλάστρα; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης δεν αντιστάθηκε τελικά στον πειρασμό! Θυμάστε τι δήλωνε μέχρι πρότινος;Ότι δεν θα κάνει καμία φωτογράφιση, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ), και ότι δεν πρόκειται να φύγει από το χωριό του ούτε να αρχίσει ξαφνικά τις φωτογραφίσεις: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς»

Την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση έκανε ο Στάθης Στιβακτάκης, που αν και στις μέχρι πρότινος συνεντεύξεις του δήλωνε ότι δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα και ό,τι πολλοί τον «εκμεταλλεύτηκαν» , δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόταση που του έγινε από το κυπριακό «Down Town» που όπως εξήγησε την αποδέχτηκε λόγω της αγάπης που έχει στο νησί.

ΑΠΟΡΙΑ: 

Ο Κρητίκαρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις! Βλέπετε η λάμψη των media είναι γλυκιά, όπως και τα χρήματα! Άλλωστε εδώ οι πολιτικοί μας κάνουν κωλοτούμπες συνέχεια, ο Στιβακτάκης μας πείραξε;

Αυτό όμως που είναι κανείς να απορεί, είναι το γεγονός ότι ο γαλανομάτης Κρητικός που έγινε εν μία νυκτί σύμβολο του σεξ, έχει φάτσα φόρα στο προφίλ του στο facebook   φωτογραφίες με καλάσνικοφ!

kalasnikof

Με αυτό γιατί δεν ασχολήθηκε κανένας μέχρι τώρα; Εκτός και αν είναι νεροπίστολα και δεν βλέπουμε καλά! 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που κυκλοφορούν στα social media

stivaktaktis1stivaktaktis2

st-5_7stivaktakis3

Εαν φωτογραφιζόμασταν ΕΜΕΙΣ με καλάσνικοφ θα μας είχαν πάει “καρότσι” σαν τον Κασιδιάρη; Χαίρει ασυλίας η γλάστρα;
Η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου τι κάνει; Κοιμάται; Να πάει να κάνει έρευνα για καλάσνικοφ στο σπίτι του Στιβακτάκη!

STI

Εμείς αν είχαμε φωτογραφίες με καλάσνικοφ θα μας είχανε μπουζουριάσει! Άλλοι νόμοι ισχύουν στην Κρήτη; Οι νόμοι δεν είναι για όλους η εφαρμόζονται επιλεκτικά; Τον Κασιδιάρη τον σέρνανε στην ασφάλεια για μια καραμπίνα του πατέρα του!

Advertisements