κλικ στην εικόνα για οδηγίες και ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ  παντού!!!

ΚΑΜΕΤΕ  ΚΛΙΚ   ΣΤΗΝ  ΕΙΚΟΝΑ     

 

 

Sxόλιο αρχισυντάκτη:

Είναι ζήτημα αν θα βγάλει τον Φλεβάρη αυτή η τρισάθλια κυβέρνηση….

Προσωπικά, τους θεωρώ τελειωμένους. Δεν θα αντέξουν το ωστικό κύμα των αλυσιδωτών κοινωνικών εκρήξεων που θα προκαλέσουν ασφαλιστικό και αγροτικό. Λίγη υπομονή λοιπόν και τελειώνουμε και με δαύτους. Να ευχόμαστε μόνο, να μη χυθεί αίμα εδώ που μας φέρανε, με τα τόσα ψέματά τους. Η κοινωνία είναι πια ένα καζάνι που βράζει, εξαιτίας τους, κι αυτό, πρέπει να το αντιληφθούν και εφόσον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα θέματα της χώρας, να παραιτηθούν από την διακυβέρνησή της, ΤΩΡΑ, προτού προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό στον τόπο. Ας πρόσεχαν να μην είχαν πει τόσα αισχρά ψέματα…..

Το μεγάλο κακό βέβαια, είναι ότι πήγαν πολύ πίσω τη χώρα και δεν θα μπορέσουμε εύκολα να τη βάλουμε πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Ελπίζω τουλάχιστον, μετά από αυτό το κακό που μας βρήκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, να έχετε συνέλθει πια από την ανίατη αριστερίλα που διέπει κάποιους από εσάς, όπως και όσοι τους πιστέψατε και τους στηρίξατε στις τελευταίες εκλογές, καίτοι δεν ανήκετε στον χώρο της διαχρονικά εθνοπροδοτικής αριστεράς και στο εξής, να μην φανείτε ευκολόπιστοι σε ουτοπιστικές υποσχετικές του όποιου πολιτικού απατεώνα θελήσει να σας ξαναχαϊδέψει τ’ αυτάκια.

Άϊντε, γιατί κάποτε πρέπει να συνέλθουμε σ’ αυτή τη χώρα και να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και της ίδιας της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος και όχι να εθελοτυφλούμε.

Καλό Σαββατοκύριακο, σε όλους και σε όλες και …… Καλή Καρδιά!
Όλοι, Δεξιοί, Αριστεροί, στο ίδιο καζάνι βράζουμε άλλωστε…. 

 

Advertisements