47
Υποστηρίζει πως πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση, εξαιτίας της οποίας γεννήθηκε έχοντας δύο (!) ανδρικά μόρια. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έχει και τα απαραίτητα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να το αποδείξει.  Ο 25χρονος άνδρας, που δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητά του, έκανε μία καταχώρηση στο reddit τον Ιανουάριο και “ανέβασε” φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων ως απόδειξη, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο DoubleD*ckDude (σ.σ. ο άνδρας με τις  δύο… ψωλές).

 

 

35
Παρόλο που δημοσιοποίησε το… έξτρα μόριό του, ο bisexual (κατά δήλωσή του) άνδρας, που φαίνεται πως πάσχει από την πάθηση που ονομάζεται διφαλία, αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητά του, γιατί η ζωή του “δεν θα είναι ποτέ μα ποτέ η ίδια ξανά”.
36
“Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος να το εξηγήσω είναι ο εξής: Αν ο Σούπερμαν αποκάλυπτε ότι ήταν ο Κλαρκ Κεντ, δεν θα τον άφηναν ποτέ ήσυχο”, είπε στο περιοδικό Rolling Stone και συνέχισε: “Αν το δημοσιοποιούσα, θα γινόμουν αυτόματα ο τύπος με τα δύο π…., όχι εγώ. Ο χασάπης της γειτονιάς μου θα ήξερε. Θα μου ζητούσαν να τους τα δείξω και αυτό αν με ρωτάς δεν είναι μια καλή ιδέα”.

Ο 25χρονος μιλά για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να ζει με διφαλία. Την πάθηση εξαιτίας της οποίας, ένα αγόρι γεννιέται με δύο πλήρως ανεπτυγμένα και λειτουργικά ανδρικά μόρια, το καθένα από τα οποία λειτουργεί ανεξάρτητα. Την πάθηση που επηρεάζει ένα αγόρι στα έξι εκατομμύρια στις ΗΠΑ…

Τα περισσότερα παιδιά υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση σε μικρή ηλικία για να αφαιρεθεί το ένα, όμως ο 25χρονος δεν το έκανε κι αυτό γιατί η μητέρα του είχε αποβάλλει δις πριν τον γεννήσει κι έτσι δεν ήθελε ούτε να… ακούσει για “νυστέρι” στον γιο της!
37
Ο ίδιος βέβαια δεν φαίνεται να στεναχωριέται ιδιαίτερα για την απόφασή της αυτή, αφού θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερο γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας άλλος εν ζωή με την ίδια… ιδιαιτερότητα!

Και πως να στεναχωριέται, αφού δηλώνει πως είχε μέχρι τώρα περισσότερους από 1.000 σεξουαλικούς συντρόφους (άνδρες και γυναίκες), με τις γυναίκες -όταν δεν ξέρουν την πάθησή του- να είναι περισσότερο επικριτικές από τους άντρες!
39
Ακόμη, ανάμεσα σε (πάρα) πολλές “πιπεράτες” λεπτομέρειες, αποκαλύπτει πως η κατάστασή του, έχει ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την συμμετοχή σε όργια, περιγράφοντας ως την πλέον αξιομνημόνευτη σεξουαλική του εμπειρία, αυτή στην οποία συμμετείχαν έξι ακόμη άνθρωποι (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες).

Advertisements