Αναζητάτε έναν τρόπο να βγάζετε λίγα έξτρα χρήματα απασχολούμενοι ένα μισάωρο, το βράδυ που γυρνάτε κουρασμένοι από την δουλειά; Θέλετε απλά μια ιδέα για να κερδίσετε κάποια ευρώ τώρα, χωρίς να χρειαστεί να δεσμευτείτε για τους επόμενους μήνες της ζωής σας;

Ασφαλώς θα έχετε ακούσει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο και ίσως έχετε ήδη αναζητήσει τρόπους για να το πετύχετε, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην τα έχετε ακόμα καταφέρει – και ακόμα χειρότερα, να έχετε αποκομίσει μια κακή εμπειρία. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το Ίντερνετ είναι ένα καλό μέσο για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας σε καιρούς χαλεπούς, δεν έχετε κάνει λάθος. Εδώ, σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να κερδίζετε καθημερινά κάποια χρήματα online, χωρίς να χρειαστεί να πουλάτε κάτι ή να ξοδέψετε το παραμικρό κεφάλαιο σε κάποια «ευκαιρία» γρήγορου πλουτισμού.

Paid-To-Click sites
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο. Ίσως, ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι τα PTC sites.

Τα PTC sites είναι δωρεάν sites όπου ο χρήστης βλέπει διαφημίσεις από 3-30 δευτερόλεπτα και αμείβεται συνήθως 1 cent για την κάθε μια. Μεγαλύτερη αμοιβή κερδίζει συμπληρώνοντας έρευνες ή εκτελώντας απλά και σύντομα «καθήκοντα». Συστήνοντας άτομα στην εταιρία μέσω του κωδικού του, κερδίζει χρήματα και από τα δικά τους κλικ.

Το «χαρτζιλίκι» που μπορεί να βγάλει κανείς από τα PTC sites μπορεί να μετατραπεί σε αξιόλογο, μηνιαίο εισόδημα, με:

1) Προσωπική καθημερινή (ει δυνατόν) χρήση και εγγραφή νέων «κλίκερς» μέσω προώθησης του κωδικού του
2) Ενοικίαση referrals που προσφέρουν συνήθως οι ίδιες οι εταιρίες.
3) Αναβάθμιση μελότητας (upgrade) ώστε να αυξηθούν οι αμοιβές για τα κλικ, οι προμήθειες κλπ.

Για να πληρωθείτε, θα χρειαστείτε να ανοίξετε (δωρεάν) λογαριασμούς Paypal και Payza.

Στο internet υπάρχουν πολλά PTC sites, αλλά δεν είναι όλα αξιόπιστα. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά που έχουν δοκιμαστεί στην αγορά, προσφέρουν αρκετές διαφημίσεις την ημέρα και πληρώνουν κανονικά τα μέλη τους.

Εγγραφείτε – δωρεάν – σε όλα για καλύτερα αποτελέσματα!

Probux (το πιο επικερδές, πληρώνει άμεσα, αξίζει και να επενδύσετε)
Clixsense (από τα πλέον αξιόπιστα, αξίζει να αναβαθμιστείτε)
Clixzor (σχετικά νέο πρόγραμμα, πληρώνει κανονικά, πολλαπλοί τρόποι κέρδους)
Nerdbux (νέο και πολλά υποσχόμενο, από σοβαρή εταιρία)
Reffbux (νέο αλλά αξιόπιστο, με πολλές ευκαιρίες κέρδους)
Open23 (αξιόπιστο, αξίζει και να επενδύσετε)
Neobux (και στα ελληνικά, πληρώνει άμεσα)

TIP: Συστήνουμε να μην κάνετε άμεσες αναλήψεις των κερδών σας, αλλά να τα επενδύετε νοικιάζοντας referrals που θα «κλικάρουν» για σας, αυξάνοντας έτσι τα κέρδη σας.

Στο Eimimo πληρώνεστε για να διαβάζετε emails. Με την (δωρεάν) εγγραφή σας, μπαίνουν απευθείας στον λογαριασμό σας $10.00!

Freelancing
Αν διαθέτετε μια ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας, το Freelancing είναι μια υπέροχη ιδέα για να δουλεύετε από το σπίτι. Οι freelancers κάνουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από το να αρθρογραφούν, μέχρι να σχεδιάζουν γραφικά και να κατασκευάζουν λογισμικό. Αν είστε αρκετά ικανοί να παρέχετε επαγγελματικές υπηρεσίες για κάποιο συγκεκριμένο τομέα (Web & Programming, Design & Multimedia, Συγγραφή & Μετάφραση, Πωλήσεις & Marketing, Νομικά, Οικονομικά, Διδασκαλία γλωσσών, Counseling κ.α.), μπορείτε να δουλέψετε κι εσείς από την ασφάλεια, την ελευθερία και τη ζεστασιά του σπιτιού σας, κερδίζοντας ένα έξτρα εισόδημα γι’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Μέχρι να καταφέρετε να αποκτήσετε καλή φήμη μεταξύ των εργοδοτών σας, θα χρειαστεί να αναλαμβάνετε εργασίες με χαμηλότερη αμοιβή. Αν όμως, αφήσετε τους πρώτους σας πελάτες ευχαριστημένους, η συνέχεια για σας θα είναι πιο εύκολη.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο αναρτούν τις εργασίες που θέλουν να αναθέσουν. Περιγράφουν τα χαρακτηριστικά, τις προϋποθέσεις και το χρονοδιάγραμμα των έργων, καθώς και τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν. Οι freelancers έρχονται με τη σειρά τους, και καταθέτουν προσφορές για να τα αναλάβουν. Όσο χαμηλότερη είναι η προσφορά τους και όσο πιο αξιόπιστοι και ικανοί φαίνονται, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητές τους να επιλεγούν από τον εργοδότη. Εφόσον αυτό επιτευχθεί, το site αναλαμβάνει το ρόλο του μεσάζοντα. Όταν κριθεί πως ο freelancer εκτέλεσε σωστά τις υποχρεώσεις του, του αποδίδει την αμοιβή, κρατώντας μια μικρή προμήθεια.

Στο internet υπάρχουν πολλά freelance sites. Εδώ, σας συστήνουμε μερικά από τα καλύτερα:

Freelancer.com
Ένα από τα γνωστότερα και πιο αξιόπιστα freelance sites. Αναλάβετε δουλειές από το σπίτι!
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών online με χρονοχρέωση
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών online
Διδάξτε online ελληνικά ή άλλη γλώσσα
Ελληνικό freelance site

Πληρωθείτε συμπληρώνοντας απλές έρευνες online
Οι πληρωμένες έρευνες αγοράς γίνονται από εταιρείες ερευνών που θέλουν να γνωρίζουν τη γνώμη σας για λογαριασμό των πελατών τους. Επειδή θεωρείται σημαντική γι’ αυτούς, σας πληρώνουν για το χρόνο που αφιερώνετε. Συνήθως, από 1-7 ευρώ για κάθε έρευνα, αλλά δεν λείπουν και περιπτώσεις που προσφέρουν ακόμα και 20 ευρώ.

Τα χρήματα δίνονται μέσω επιταγής ή Paypal. Σε αρκετές περιπτώσεις λαμβάνετε πόντους, που μετέπειτα μετατρέπονται σε χρήματα. Ανάλογα με την εταιρεία και το προφίλ σας, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε μέρος σε έρευνες συχνότερα ή σπανιότερα.

Πρέπει να γνωρίζετε, πως συνήθως πριν συμμετάσχετε σε μια τέτοια έρευνα, καλείστε να συμπληρώσετε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, από όπου θα προκύψει αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να την πραγματοποιήσετε. Επίσης, είναι σημαντικό να ξέρετε ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για να λάβετε την πρώτη σας πληρωμή.

Με τα paid surveys δεν θα πλουτίσετε, αλλά θα βγάζετε ένα χαρτζιλίκι, πολύ χρήσιμο για τις εποχές που ζούμε.

Τι να κάνετε: Μπορείτε άμεσα να εγγραφείτε (δωρεάν) στις εταιρείες ερευνών που σας παρουσιάζουμε εδώ, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε από όλες.

Ελληνικές:
My Survey
Inquision
Spidermetrix
Surveycompare

Στα αγγλικά:
Ξεχωρίζει η SurveySavvy, πολύ γνωστή και αξιόπιστη, που πληρώνει από το πρώτο ευρώ.
globaltestmarket.com
acop.com

Για να μπορείτε να πληρώνεστε, θα χρειαστείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό Paypal

Εκτιμητές εμπειρίας
Ως Εκτιμητής εμπειρίας (eXperience Evaluator – XE) θα επισκεφτείτε ένα κατάστημα ή μαγαζί απροειδοποίητα και θα παρουσιαστείτε ως απλός πελάτης, για να κάνετε την εκτίμηση της επιχείρησης.

Ως «μυστικός πελάτης» μπορείτε να….
• Διαλέξετε τις ώρες εργασίας σας
• Τρώτε έξω δωρεάν
• Πληρώνεστε για να αγοράζετε μερικές από τις αγαπημένες σας μάρκες προϊόντων
• Γίνετε μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου μυστικών πελατών
• Βοηθήσετε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση πελατών στην περιοχή σας

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ.

Affiliate Marketing
Αν έχετε κάποιο site ή blog ή γράφετε σε κάποιο forum, μπορείτε να ασχοληθείτε με το affiliate marketing. Απλά, τοποθετείτε ένα banner ή link, που παραπέμπει σε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία και κερδίζετε προμήθειες για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές που γίνονται μέσω των δικών σας παραπομπών.

Η Linkwise είναι ένα ελληνικό affiliate network που διαθέτει banners διαφημιζομένων εταιριών για το website ή blog σας και προσφέρει προμήθειες για τις πωλήσεις που γίνονται μέσω αυτού. Αν μάλιστα έχετε και γνώσεις Google Adwords, η συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποδοτική.

Εγγράφεστε στα προγράμματα της αρεσκείας σας, επιλέγετε την παραπομπή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (απλό link ή banner) και λαμβάνετε έτοιμο τον κώδικα html. Τον επικολλάτε στο blog σας ή την ιστοσελίδα σας και είστε έτοιμοι να λαμβάνετε προμήθειες-ποσοστά για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές στο προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζετε.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στη Linkwise ΕΔΩ.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα:
ClickBanner
Forestview

 

Advertisements