ΕΡΤ   ( 13/08/2013  )

Τα ονόματα των 577 υποψηφίων που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια, στον πρώτο διαγωνισμό που διενήργησε το υπουργείο Οικονομικών για τη Δημόσια Τηλεόραση, αναρτήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Πρόκειται για 577 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων, που αναμένεται να υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις εργασίας προκειμένου να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα, έως ότου «βγει στον αέρα» η ΝΕΡΙΤ. Παράλληλα με τα ονόματα ανακοινώθηκαν και τα μόρια που κατέλαβαν οι υποψήφιοι.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, πρόκειται για εργαζόμενους στην ΕΡΤ, οι οποίοι απολύθηκαν μετά το αιφνίδιο λουκέτο, στις 11 Ιουνίου.

Ανάμεσα στα ονόματα και πολλοί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην «πρώτη γραμμή» του ρεπορτάζ στην τηλεόραση, αλλά και το ραδιόφωνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. ………………….   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ειδικά για τις θέσεις των δημοσιογράφων, προκύπτει ότι θα προσληφθούν δύο διευθυντές ειδήσεων, έξι αρχισυντάκτες, τέσσερις οικονομικοί συντάκτες, τέσσερις αστυνομικοί συντάκτες, 22 ελεύθεροι ρεπόρτερ στην τηλεόραση (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα,Ηράκλειο, Μυτιλήνη και Ιωάννινα), 20 πολιτικοί ρεπόρτερ μόνο στην Αττική, αλλά και 8 πολιτικοί συντάκτες στην Αττική, οκτώ δημοσιογράφοι στο διεθνές ρεπορτάζ στην Αττική, 11 αθλητικοί συντάκτες για την τηλεόραση, τρεις αρχισυντάκτες αθλητικού στην τηλεόραση, έξι συντάκτες για το ραδιόφωνο στην Αττική, εννέα ρεπόρτερ ραδιοφώνου, 10 ραδιοφωνικούς παραγωγούς, 10 παρουσιαστές στην τηλεόραση στην Αττική και δύο στη Θεσσαλονίκη, επτά εκφωνητές ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και 11 παρουσιαστές αθλητικών ειδήσεων, οι δύο από τους οποίους στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

«Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες  πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα και στην από Δ5Α 1122199 ΕΞ 2013/2.8.2013 απόφαση έγκρισης πρόσληψης προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών».

Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών και του ειδικού διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Συνημμένο Μέγεθος
onomata.doc 1.02 MB

source

Advertisements